Nejnovější trendy do obýváku

Vytvořte interiér, který si zamilujete. Srdcem každého domova je obývací pokoj. Místo, kde se setkáváme s rodinou, blízkými, odpočíváme po náročném dni a vítáme hosty. Právě proto je důležité, aby byl tento prostor pohodlný, útulný a cítili jsme se v něm dobře. Centrem obývacího pokoje je pohovka a konferenční stolek. A právě tento komplet ovlivňuje celkový dojem z místnosti. A víte, jaké jsou aktuálně trendy?

V poslední době se na popředí dostává jednoduchost, jemné barvy a přírodní materiály. Právě konferenční stolky z masivu přinášejí do obývacího pokoje přírodní krásu, eleganci a originalitu, což odpovídá současným trendům v oblasti interiérového designu. Originalita.

 

 

Masivní dřevo - návrat k přírodě

Konferenční stolky z masivního dřeva jsou symbolem trvalé kvality a nadčasového stylu. Masivní dřevo dodává interiéru příjemnou teplou atmosféru a přináší kousek přírody přímo do vašeho domova. Tento materiál je navíc velmi odolný, což znamená, že investice do masivního konferenčního stolku je dlouhodobou záležitostí. Dřevo s přirozenou strukturou a barvou může být dominantním prvkem v místnosti.

 

 

Jednoduchost a minimalismus

Jednoduchost je klíčovým trendem, který se v interiérovém designu objevuje stále častěji. Minimalistické konferenční stolky se vyznačují čistými liniemi a jednoduchými tvary, které nepůsobí rušivě a snadno zapadnou do jakéhokoliv stylu obývacího pokoje. Masivní dřevo v kombinaci s minimalistickým designem podnoží vytváří harmonii, která je nejen esteticky příjemná, ale i funkční. Takový stolek může sloužit nejen jako místo pro odložení šálku kávy, ale i jako prostor pro vystavení dekorací či knih.

 

 

Styl a originalita

Když jde o výběr konferenčního stolku, styl a originalita hrají důležitou roli. Masivní dřevo nabízí širokou paletu možností – od elegantních a hladkých povrchů až po rustikální a hrubé textury. Pokud chcete, aby váš obývací pokoj působil opravdu originálně, zvolte konferenční stolek, který se odlišuje od běžné produkce. Ideálně pak takový, který je ručně opracovaný a vytvořený samotnou přírodou. Může to být kousek s netradičním tvarem nebo zajímavou kombinací. Jak vždycky v Treesome říkáme: "Prodáváme nábytkářské "ajs-brejkry". Kousky, kterými se odlišíte od všech těch ikeáckých interiérů. Kousky, kterými se každá žena ve své domácnosti bude chlubit svým sousedům a její muž nikdy nezapomene, jak se jmenoval obchod, kde ho pořídili." 

 

 

Jak vybrat ten správný konferenční stolek

Při výběru konferenčního stolku z masivu je důležité zvážit několik faktorů. Velikost stolku by měla odpovídat velikosti místnosti a ostatního nábytku. Styl stolku by měl harmonizovat s celkovým vzhledem obývacího pokoje. A v neposlední řadě je důležité dbát na funkčnost – stolek by měl být praktický a zároveň esteticky atraktivní.

Konferenční stolky z masivního dřeva jsou ideálním doplňkem do každého moderního obývacího pokoje. Spojují v sobě krásu přírodního materiálu s jednoduchostí a originalitou, která je v dnešní době tak žádaná. 

 

 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.